30/12/17

Somnis i el dormir

Idò aquest és el nostre tema per al projecte del segon trimestre. Moltes són les inquietuds sorgides arrel d'aquest interessant però desconegut tema:
Els somnis, les fases dels somnis, la seva interpretació, malalties i trastorns del dormir, dormir i la llum (Com dormen als països a on tenen 24 hores de llum?); dormir i els renous (el somni lleuger de les mares), l'estat hipnòtic, l'insomni, ... i moltes més qüestions que ens provoquen curiositat!, com ara... què és aquell sobresalt que ens dóna de vegades quan dormim?

La idea és fer una recerca extensa i seriosa al voltant del tema, entrevistar professionals: metges, hipnotitzadors, gent del poble, ... fer un seguiment dels nostres hàbits en el dormir... i amb tot això intentar realitzar un guió televisiu i fer un programa documental científic i lúdic
Per fer tot això haurem de descobrir també sobre la tècnica televisiva i sobre el guió audiovisual... edemes dels aspectes tècnics bàsics per a una realització "professional".

Buf!, molta feina. Serem capaços de fer-la de manera professional?... La resposta la tindreu en acabar aquest interessat pròxim trimestre.



  

2 comentaris:

  1. Tots tenim moltes ganes de començar aquest tema...tenim tantes curiositats per saber!!
    Esteim molt contents per aquest super tema i amb moltes ganes de començar-ho ja!
    Paula Ferragut Bnnassar

    ResponElimina
  2. Anònim10.1.18

    Hola sóc na Llucia Jerez Real.
    Tots tenim moltes ganes de comensar aquestt nou progecte dels somnis.
    Estic molt contenta per aver triat aquest tema i entusiasmada per ncomensar-lo.

    ResponElimina

Deixa un comentari!