17/12/17

DESASTRES NATURALS 6èC

Acabam el primer trimestre i també el nostre projecte

Durant el primer trimestre hem fet molta feina i ens hem tornat experts dels desastres naturals. En aquest projecte hem fet feina relacionant diverses àrees com són: les llengües, tots els articles els trobàvem en castellà i la nostra feina era traduir-la al català, l'expressió escrita ha sigut fonamental a l'hora de fer el nostre dossier/tríptic, hem tengut molta cura amb l'estructura i la cohesió. 

L'àrea protagonista d'aquest projecte fou Ciències Socials i l'altra àrea que ha ocupat també part ha sigut Ciències Naturals amb l'exposició dels experiments

No hem d'oblidar que l'àrea de plàstica també l'hem treballada, fent les maquetes i la presentació de l'exposició.

Per finalitzar el projecte, hem avaluat. Com? Mitjançant rúbriques d'autoavaluació i avaluació per part del mestre. Heu sigut molt exigent amb voltros mateixos i amb els companys, voleu que tot surti a la perfecció. 

Ens ho hem passat molt bé i a la vegada hem après molt moltíssim. Aquí vos deix el petit tast de l'exposició, que a més vàreu preparar jocs com un trivial, trencaclosques, preguntes... WOW! QUINA PREPARACIÓ! 

Ara ens queda posar l'exposició de les maquetes on tots els alumnes de l'escola podran veure-ho, així com també les famílies. ESTAU CONVIDATS! 

Vos vaig donar l'enhorabona i vos la torn a donar, sou una classe amb molt d'interès i un alt grau d'implicació. Heu deixat el llistó molt alt... el pròxim projecte (l'hem d'acabar d'aclarir) ha de quedar encara millor, creis que serà difícil? Jo crec que no! Si encara vos l'agafau més en serio... me deixareu sense paraules!


 
 
 



 
 




8 comentaris:

  1. Anònim17.12.17

    HOLA CRISTINA SOC N'ELENA GRACIS PER POSAR ALGUNES FOTOS AIXI LA NOSTRA FAMILIA MOS PODRA VEURE GRACIS ALS GRUPS QUE VAREN POSAR JOCS SON MOLT DIVERTITS FIN DEMA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Elena, de res! Així m'agrada que mostris totes les coses que fas a classe! :)

      Elimina
  2. Anònim17.12.17

    Hola Cristina soc na Halima
    M'ha agradar molt aquest projecte i els jocs que hem fet i que hem jugar eren molts divertits.
    Grasis Cristina per fer-nos aquets fotos
    Adeu! Cristina fins dema!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Halima, a mi també m'ha agradat molt aquest projecte. A veure quin surt per aquest segon trimestre...

      Elimina
  3. Anònim18.12.17

    Hola Cristina m'agradat molt aquest projecte i a sigut en el que més me esforçar.
    Benjamín🌋,🌊,🌀,🌏.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Benjamin, estic contenta que t'hagi agradat. El nou projecte veig que també t'agrada... gràcies pel llibre que has duit!!!

      Elimina
  4. Edurne20.12.17

    Hola Cristina,aquest projecte m'agradat molt i a estat molt divertit i molt entretingut. Gracies per aquest trimestre tan divertit i creatiu.
    BON NADAL I BONES FESTES.
    Edurne

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Edurne, estic contenta que tota la classe hagi disfrutat. Ens veim el pròxim any jeje. Disfruta de les vacances i bon nadal!

      Elimina

Deixa un comentari!