16/1/18

NORMES PER CITAR BIBLIOGRAFIA

A l'hora de presentar un treball, el lector ha de tenir clar d'on ha tret aquesta informació per si la vol completar amb altres lectures. Citar bé un llibre o una pàgina web dóna fiabilitat al treball documentat i a la vegada, reconeix el mèrit de l'autor i no hi ha confusió al plagi.

Així que comencem...

CITAR UN LLIBRE: 


Cognom, nom o nom de la identitat responsable. Títol (en cursiva). Edició. Altres responsables: traductor, editor, etc. (opcional). Lloc de la publicació: editorial, any. Col·lecció (opcional). Número ISBN.

 Exemple:

De Saint-Exupéry, Antoine. El petit príncep. 1946. Casassas, Anna i Enric. Barcelona: Salamandra, 1990. ISBN 978-84-7888-721-7.


CITAR UNA PÀGINA WEB:


Cognom, nom o nom de la identitat responsable del document. (any de publicació). Títol del document (en cursiva). [Consultat: data de consulta] (obligatòria pels documents en línia). Disponible en: (enllaç/link).

Exemple: 
Generalitat de Catalunya. (s.f). Els imperis agraris: Egipte i Mesopotàmia. Manifestacions artístiques [online]. [Consultat: 8 de gener de 2018]. Disponible en: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cursos/curriculum/eso_btx/dsso/modul_1/practica_4 

CITAR UN VÍDEO DE YOUTUBE:

Cognom, inial del nom. (dia, mes, any). Títol del vídeo.(cursiva). Recuperat de URL

Exemple: 

Super curioso (26 oct. 2015). 10 Curiosidades sobre el antiguo Egipto. Recuperat de https://www.youtube.com/watch?v=DPtaf2d3yWc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa un comentari!